Още двама са обвинени в опит за убийство на Очите

Още двама са  обвинени в опит за убийство на Очите - E-Burgas.com

Има още двама задържани в опит за убийство на Димитър Желязков-Очите. Това са Георги Иванчев и Радослав Димитров. И двамата са от бандата на Божо Кравата. Иванчев е стрелял с пистолет "Макаров" с изтрити номера и е произвел 3 изстрела към Очите, два в гърдите и един в корема. Димитров е стрелял три пъти в дясното и лявото рамо на Димитър Желязков.

До сега според разследването няма хулиганска проява от групата на Очите, затова няма и задържан от тях. Разследващите се опират на свидетелски показания на скандинавски туристи, свидетели на инцидента.

Това стана ясно от брифинга на главния прокурор Сотир Цацаров. Той е в Бургас и региона на проверка, заради инцидента от 8 юни в Слънчев бряг и за да се провери дали има срастване на мафия и власт.

"Няма политически чадър, няма и чадър разпънат от представители на МВР"-каза пред медиите Сотир Цацаров.

По случая със стрелбата в заведението "4YOU" в Слънчев бряг работят 10 разследващи полицаи, 25 оперативни работници, 15 експерти. Направени са 15 огледа на местопроизшествието, 10 обиска, назначени са 37 експертизи, 6 от тях вече са изготвени, разпитани са 84 свидетели на инцидента.

Както знаете на 8 юни вечерта, след престрелка беше ранен Димитър Желязков -Очите, който все още е в бургаската болница. При инцидента загина единият от гардовете на Очите-Александър Алексиев.

 

Коментари

Още от последните новини