Опасно: Изоставен имот в центъра на Царево се руши

Опасно: Изоставен имот в центъра на Царево се руши  - E-Burgas.com

Става въпрос за етаж от жилищна сграда в самия център на града. На главната улица. Който поред съседи е в това ужасно състояние от години, пише strandjanews.com. Изоставеният втори етаж се намира над банков клон, от който многократно са настоявали пред собствениците на имота да го приведат в необходимия безопасен и приличен вид.
Снимки, с настояване да ги покажем, ни изпратиха съседи, които преди няколко дни са били потресени от безхаберието на собствениците на жилището, което вече прилича по- скоро на постройка, която да се обитава не от хора, а от животни. Преди седмица по време на силният южен вятър там са падали стъкла, блъскали са се врати и прозорци, било просто ужасно.

Цялата главна улица в близост на сутринта била затрупани с изпотрошените стъкла – казват хората , живеещи наблизо.Наш репортер също отиде на място и се опита да разбере повече за въпросния жилищен етаж. С просто се вижда, че непосредствено над банковия клон всичко тъне в руини. Дограмите са изгнили, зеят отворени врати на терасата. Самата тераса пък точно над тротоара си е направо опасна. Овен мазилки оттам е въпрос на време да се изсипят бетонните декоративни стълбчета, които са разцепени и полуразрушени.

Галерия
Коментари

Още от последните новини