ОФК „Карнобат“ писа „6“ във вратата на „Миньор“

ОФК „Карнобат“ писа „6“ във вратата на „Миньор“ - E-Burgas.com

Футболистите на „Карнобат“ изригнаха с убедителен разгром над „Миньор“ /Раднево/ с 6:1, в мач от 24-ти кръг на Югоизточна „В“ група. Домакините пропуснаха победа в още по-голям размер, а срещата се игра предимно пред вратата на гостите от Раднево. Победата дойде и като вид подарък за рожденика в редиците на карнобатлии Александър Георгиев, който започна титуляр и игра пълни 90 минути.

С хеттрик многобройната публика поздрави Петър Колев, който откри резултата още в 7-ма секунда, реализирайки може би най-бързия гол в шампионата. Срещата тъкмо започна, когато Колев тръгна с мощен спринт за тормози отбраната на „миньорите“, нахлу в пеналта и опъна мрежата за 1:0.

В 26-та минута пак той попадна в прегръдките на своите съотборници, когато се „разходи“ из околностите на наказателното поле на „Миньор“ и с премерен удар от около 12-13 метра шутира за 2:0.

Адашът по фамилия на Петър Колев - Стойко вкара за класическото 3:0 в последната минута на първата част. Стойко Колев отбеляза при продължително разиграване в наказателното поле на гостите.

В 53-та минута Петър Колев оформи своя хеттрик след технично изпълнение, което свари неподготвена отбрана на „Миньор“.

Юношата, едва 16 годишен, Никола Николов реализира гол от дузпа в 61-ва минута за 5:0. Последното попадение в мрежата на „Миньор“ падна след гол с глава на Димитър Петров в 78-ма минута.

Гостите от Раднево все пак стигнаха до почетно попадение в 82-ра минута, когато Анастас Петров „хвана в крачка“ защитата на „Карнобат“ и реализира за 6:1.

След този категоричен успех карнобатлии вече имат 33 точки, но запазват 11-то място във временното класиране. В следващия кръг момчетата на старшията Атанас Димов ще гостуват на „Гигант“ /Съединение/. Двубоят е на 9-ти април от 17 ч.

 

ОФК КАРНОБАТ – МИНЬОР /РАДНЕВО/ 6:1

1:0 Петър Колев 1 мин.

2:0 Петър Колев 26 мин.

3:0 Стойко Колев 45 мин.

4:0 Петър Колев 53 мин.

5:0 Никола Николов 61 мин. (д)

6:0 Димитър Петров 78 мин.

6:1 Анастас Петров 82 мин.

 

ОФК „КАРНОБАТ“: Христиан Славов, Тодор Няголов, Пламен Димитров /65 – Трендафил Момчилов/, Добромир Иванов, Димитър Петров, Иван Макриев /60 – Георги Калоянов/, Стойко Колев, Яни Николов, Александър Георгиев, Петър Колев, Марин Маринов /54 – Марин Маринов/

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини