Очарователната Гери Дончева влиза в ролята на водеща на "Lady's Fashion Trends" в Бургас

Очарователната Гери Дончева влиза в ролята на водеща на

Водещата на светското предаване "Карамел" - моделката Гери Дончева пристига в Бургас на 23-ти февруари, специално за да влезе в ролята на водеща на благотворителното ревю "Lady's Fashion Trends". 

Екстравагантната красавица не крие своята страст към модата и за това без много колебание прие да се включи е кампанията на вице Мис България 2017 Йовита Георгиева. 

Припомняме, че ежегодното модно събитие "Lady's Fashion Trends" събира на едно място местни брандове, за да демонтрират актуалните тенденции в грима, прическите, бижутата, спортно-елегантните, официалните и булчинските тоалети, тоест цялостната визия на една дама за следващия сезон.

За сега организаторите издават, че своя дебют по котешката пътека ще направят два изключително креативни и различни в своя стил бранда. Това са спортно-елегантният бутик "SALMA" с дизайнер Милена Дамянова, в чийто колекция може да намерите от спортен панталон, шикозна рокля, до стилен костюм за бизнес среща, и талантливите млади дизайнерки от "Angela Fashion Art", които създават чудеса с ръцете си върху всяка дреха с която се захванат. Те ще представят ръчно рисувани дрехи и аксесоари.  

Най-голямото модно ревю в Бургас  "Lady's Fashion Trends" ще се проведе на 23-ти февруари от 19:00ч. в Гранд Хотел и СПА Приморец и ще бъде с благотворителна кампания подкрепяща малките танцьори от клуба по спортни танци "Нефтохимик-78".

Галерия
Коментари

Още от последните новини