Мисис Бургас 2019 - гласувай тук!

Обявяват конкурс за проекти към Младежка банка-Бургас

Младежка Банка Бургас е инициатива, осъществявана от екип от младежи, в рамките на която се набират и отпускат грантове (финансови средства) за реализиране на малки младежки проекти.

Екипът на Младежката банка Бургас е приел за своя основна цел да вдъхновява и насърчава други младежи да бъдат смели, инициативни и вдъхновени, така че да могат да работят активно за реализирането и популяризирането на идеите си в полза на местната общност.

В конкурса могат да кандидатстват неправителствени организации или неформални младежки групи, чиито основни цели са свързани с директна работа с младежи или неформални групи, като изрично условие е идеите да са генерирани и осъществявани основно от младежи на възраст от 16 до 25 години.

Формулярите за кандидатстване са публикувани в страницата на Младежка банка Бургас http://youthbankbulgaria.frgi.bg/bg/city/burgas и в сайта на администриращата проекта организация Фондация Обществен дарителски фонд Пиргос – Бургас www.pirgosfond.org.

Консултации във връзка с подготовката на младежките проекти може да получите до приключване срока за набиране на проекти на е-mail:office@pirgosfond.org

Краен срок за получаване на проектните предложения – 03 юни 2018 г. Проектите се получават само по електронна пощаoffice@pirgosfond.org

Проекта „Младежка банка Бургас“ се осъществява благодарение на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка”

с финансовата подкрепа на Фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Сподели новината:

Коментари