Обвиненият в убийство Станислав: Марио ме натопи, той е един кърлеж!

Обвиненият в убийство Станислав: Марио ме натопи, той е един кърлеж!  - E-Burgas.com

Обвиняемият не бил употребявал наркотици, давал кръв на 25 август

21-годишният Станислав Василев, който е обвинен в жестокото убийство на 76-годишния Васил Нанев в ямболското село Люлин, за пореден път заяви, че е натопен за престъплението. Днес Бургаският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на обвиняемия, който настоява тя да бъде измемена от "задържане под стража" в "домашен арест".

Според защитата на Станислав обвинението и разследването по случая лежат единствено на свидетелските показания на Марио Димиторв. Те обаче били неверни, като самият той може да е вероятен извършител на престъплението. Вместо да бъде задържан обаче той бил задържан и в момента най-вероятно се укривал или вече е унищожил всички докзателства, които могат да го набедят за извършеното престъпление.

Авдокатът на подсъдимия представи и доказателства, с които оборва твърдението, че Станислав употребява наркотици. На 25 август тази година той бил даравял кръв и тогава са му били направени всички тестове, които са били отрицателни. Притежавания от него газов пистолет пък бил напълно законен и бил регистриран още през 2012 година в Пето районно управление - Бургас. 

Самият Станислав заяви пред съда, че показанията на Марио не съдържат никаква истина и в тях не е посочен мотив за убийството. Марио никога не бил ходил на работа и разчитал единствено на финансовата помощ на родителите си, за което Станислав си позволи да го нарече "кърлеж".

Той настоя мярката му да бъде изменена с по-лека. В крайна сметйа Бургаският апелативен съд отсъди, че Станислав остава зад решетките.

Коментари

Още от последните новини