Обучение по дебати предшества националното състезание Въй Оупън в Бургас

Обучение по дебати предшества националното състезание Въй Оупън в Бургас - E-Burgas.com

Първата среща на клуба по дебати на град Бургас ще се проведе на 10 и 11 ноември 2018 г. в ОУ "А.Г. Коджакафалията". През тези два дни ще бъде проведено обучение за начинаещи дебатьори и треньори от Асоциация дебати България. Там участниците ще научат основите на един пълноценен дебат, как да изграждат пълнозначна аргументация и ще се запознаят с много други умни и активни младежи.

Всички, желаещи да се включат, могат да го направят, като попълнят задължителната регистрация, следвайки линка в събитието за обучението на фейсбук страницата "Клуб Дебати Бургас" - https://www.facebook.com/debateclubburgas/. Там можете да намерите и пълната програма на събитието, както и информация за Второто издание на националното състезание по дебати в Бургас - Въй Оупън 2018, което ще се проведе на 23, 24 и 25 ноември 2018 г.

Асоциация дебати България е неправителствена организация, която организира състезания и обучения по дебати в страната, подкрепяйки клубовете на местно ниво. Нейната цел е възможно най-много млади хора да се докоснат до дебатирането като академична дисциплина, която развива различни умения - говорене пред публика, целенасочено аргументиране, критично мислене и ясна гражданска позиция.

Клубът по дебати на град Бургас е ученическа инициатива, осъществена с подкрепата на Община Бургас, инициативата "Бургас харесва младите" и Асоциация Дебати България.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини