Общински служител от Приморско и известна бизнес дама ще се борят за титлата „Мисис Бургас“

Общински служител от Приморско и известна бизнес дама ще се борят за титлата „Мисис Бургас“ - E-Burgas.com
de
Нараства интересът към конкурсът за красота "Мисис Бургас 2016". За една седмица десетки дами изявиха желание да се включат в надпреварата за титлата.Конкурсът за омъжени жени предизвика голям интерес сред дамите,като кандидатките не са само от гр.Бургас. Всички записали се за участие са образовани жени и имат своята професионална реализация.  Освен служител в Община Приморско в надпреварата ще се включи и известна бизнес дама от Бургас.
 „Засега няма да издаваме, кои са известните дами, за да поддържаме интереса и любопитсктвото. Очакваме още интересни жени, разбира се, с интересни професии да изявят желание за участие. Това е престижна модна надпревара за омъжени и реализирани дами и искаме да покажем, че зрялата жена, майка и съпруга  е наистина красива и желана жена. Освен това, за самите участнички ще бъде едно наистина незабравимо приключение и добър начин да се откъснат от ежедневието ", сподели Ваня Кирова организатор на конкурса "Мисис Бургас 2016".
[caption id="attachment_128240" align="alignnone" width="533"]Processed with PICSPLAY Processed with PICSPLAY[/caption]
Топ лицето на "Мисис Бургас 2016" -  Детелина Бакалова засне специална фотосесия за конкурса в комплекс "Атлантис" с фотографа Наско Иванов.
За грима се погрижи топ гримьорката Петя Петрова а прелестните рокли, с които е облечена са дело на  талантливата бургаска дизайнерка - Мария Диомова.
Конкурсът ще се проведе на 25 март в комплекс Атлантис кв. Сарафово. Много пищност и блясък очакват участничките и гостите на модното събитие.
Коментари

Още от последните новини