Оазисът на модата е вече в Бургас

Оазисът на модата е вече в Бургас - E-Burgas.com
  strandmoll1Намаления до 70% на лятната колекция очакват клиентите на Oasis до 8 септември.

Една от най-популярните британски модни брандове вече е в България. Oasis избра Странд Бургас, първия в страната лайфстайл и търговски център от открит тип. Марката предлага стилно дамско облекло, обувки и аксесоари.

Наскоро Oasis отпразнува 20 години от съществуването си и новият магазин е поредното попълнение към голямото семейство на марката.

По случай 20-та си годишнина и стъпването си в България, Oasis кани всички свои приятели и клиенти да отпразнуват заедно този специален момент.

 Коктейл за клиенти ще има на 07/09/2013 (Събота) от 19:00 до 21:00 ч

 С това изненадитене спират. В края на седмицата прекрасните момичета на Oasis ще бъдат в центъра на Бургас и ще ви подканват да изпробвате късмета си. В резултат можете да получите примамливи отстъпки за пазаруване.

Освен магазините във Великобритания и Ирландия, които са над 300, брандът присъства в още 19 страни в Азия, Средния Изток и Русия.

Oasis разполага с екип от дизайнери, които създават колекции единствено и само за бранда.  Те се гордеят със своите женствени и очарователни дизайни, които най-накрая решават проблема на всяка жена „имам много дрехи, но нямам какво да облека“.

С това те приканват всяка дама да освободи малко място в гардероба си за Oasis.

Eдна от запазените марки на бранда са принтовете. От сладките полка точки до луксозни леопардови шарки, марката винаги е крачка напред в търсене на следващия актуален принт. Богатото разнообразие от цветове също ще ви очарова – от класическо черно до неон, марката предлага по нещо за всеки повод.

Странд Бургас е първият в България лайфстайл и търговски център от открит тип, който отвори врати през юли 2013.  Намира се на 300 м от ул. Транспортна в посока София и само на 10 км от центъра на града и летището.

 

За повече информация посетете www.strand.bg или www.facebook.com/StrandBurgas
Коментари

Още от последните новини