Новото лятно кино на Бургас събра 1000 души в Морската градина

Новото лятно кино на Бургас събра 1000 души в Морската градина  - E-Burgas.com

Вълнуващият и награждаван български филм „Възвишение“ предизвика фурор в Морската градина в Бургас. Повече от 1000 души гледаха революционната сага на най-големия екран на открито у нас с площ от над 100 квадратни метра. Специалната инициатива за безплатно лятно кино е избрана от феновете на „Бургаско“ пиво в рамките на кампанията „Виж Звездите“, подкрепена от Община Бургас. То бе открито на 16 август, петък, от актьора Димитър Рачков, който даде старт на кино вечерите под звездите и се погрижи за доброто настроение на всички над 500 присъстващи.

„Много съм щастлив, че съм тук тази вечер, с вас, в родния ми град. Радвам се, че имаме лятно кино и най-вече, че има с кого да гледаме филми. Защото без хора не става“, каза Рачков.

Лятното кино е новата атракция в Морската градина. До 21 септември, всеки петък и събота от 20:00 часа, най-големият екран на открито у нас ще посреща бургазлиите и гостите на града. Под звездното небе всеки ще може да гледа български и световни актьори с кенче „Бургаско“ в ръка. Тази седмица предстоят прожекциите на „Лари Краун“ и „Първичен код“. 

Коментари

Още от последните новини