Новата IT гимназия събира родители и ученици на първа среща

Новата IT гимназия събира родители и ученици на първа среща - E-Burgas.com

Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас кани всички родители и кандидат-гимназисти на информационна среща днес от 13.00 часа в зала 2 на Експозиционен център „Флора Бургас“.

Срещата ще бъде отворена за всички родители и ученици, които искат да научат повече за иновативната гимназия, учебните програми, специалностите и предметите, ролята и функциите на училищното настоятелство, учебният процес и самоподготовката на учениците. Сред дискутираните теми, ще бъдат още възможностите за спорт, ученическият транспорт, столовото хранене, условията в общежитието, обучението и международното сертифициране по ИТ и английски език, материалната база и документите за кандидатстване в гимназията.

Родителите и учениците ще получат информация от директора на гимназията по програмиране Димитрина Тодорова и от представители на ИТ фирмите-партньори на училищното настоятелство.

Срещата има за цел да помогне на кандидат-гимназистите и техните родители в избора на средно училище, в което да продължат образованието си след 7-ми клас.

Коментари

Още от последните новини