Нова порция адреналин: Тийнейджъри се покатериха по скелето на 18-етажен блок в "Лазур" (видео) 

Младежите отново заснеха приключението си на видео - "Първо катерене след дългата контузия" 

С нов подвиг се похвалиха бургаските тийнейджъри, които през последните две години катерят високи сгради, комини и кранове в Бургас и региона. Видеото е първо, след инцидента с едно от момчетата, което само преди няколко месеца си счупи ръката при скок от сградата на Операта. 

Този път любителите на екстремното са решили да изкатерят 18-етажен блок в бургаския комплекс "Лазур", който в момента се санира. Младежите използват строителното скеле, по което се катерят без никакво обезопасяване и като по стълба стигат чак до покрива на около 60 метра над земята. Приключението им отново е заснето на видео и е пуснато в ютуб канала им. От кадрите се вижда, че опасното начиенение е предприето в тъмната част на денонощието.

Материалът за същите младежи, който e-Burgas пусна преди няколко месеца, бе приетс много смесени чувства от читателите. Според някои тийнейджърите си търсят белята и никой не вземе мерки рано или късно ще се стигне до фатален инцидент. Други пък откровено се възхищават на смелостта на главните герои в клиповете, като за това може да се съди и по големия интерес към ютуб канала им, който вече е събрал 700 последователи. 

 

Коментари

Още от последните новини