Нова игра в ZOO Бургас! Какво се крие в торбичката на Снежанка? (видео)

Видеото зарежда

Новата година започна с нова игра в ZOO Бургас, която отново ще донесе награда на победителя в нея. След като любителите на животните вече имаха на два пъти избираха имена на новите бебета в зоопарка, този път те ще трябва да познаят какво се крие в торбичката на Снежанка.

Снежанка е бялото кенгуру от породата валаби и е един от най-старите обитатели на ZOO Бургас. Тя вече стана майка на три пъти едно бяло и две сиво-кафяви бебета. Сега торбичката на Снежанка четвърто бебе, което обаче още не се е показало.

От управата на зоопарка отправят предизвикателство към своите фенове, които ще имат възможност да предположат какъв цвят ще бъде новия член на кенгуровото семейство. На практика няма как да се каже на колко месеца е бебето и кога е пропълязало в корема на майка си. То обаче вече шафа усилено и се очаква скоро да се подаде през джобчето. В началото то ще бъде без козина, но постепенно ще стане ясен цвета му и победителят в играта.

Желаещите да участват трябва да коментират под публикацията ТУК, където да оствят своето предположение за цвета на кенгуруто. След това всички познали ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на живо, а победителят ще спечели правото да посещава безплатно зопарка с цялото си семейство през цялата година. 

 

Коментари

Още от последните новини