Носителка на титлата „Мис България“ и вдъхновяващият бургаски дизайнер Мария Диомова обличат претендентките за „Мисис Бургас“ 2017

Носителка на титлата „Мис България“ и вдъхновяващият бургаски дизайнер Мария Диомова обличат претендентките за „Мисис Бургас“ 2017 - E-Burgas.com

Дамите в конкурса ще заблестят в уникалните кристали „Swarovski

Феерия от красота и изящество, благодарение на две вдъхновяващи дизайнерки – Мария Диомова и Калина Калчева, ще представят кандидатките за титлата „Мисис Бургас“ 2017г.

Мария Диомова, зад която стои бранда „DIOMA”, съвсем наскоро представи своята нова колекция. Уникалните вечерни рокли от качествени италиански дантели, ръчно пришити и инкрустирани с камъни и мъниста, впечатляват с изящество. Именно тях ще представят и кандидатките за короната на „Мисис Бургас“ тази година, като  ще заблестят и с уникати на кристалите „Swarovski”.. Освен красивите вечерни рокли на Диомова, красавиците  ще представят и бутиковите тоалети с марка „Casher“ на очарователната бургаска дизайнерка Калина Калчева, която е една от носителките на престижната титла „Мис България 2007“.  

Освен, че ще се погрижат за визията на кандидатките двете таланливи дизайнерки ще се присъединят и към звездното жури на събитието.

В програмата на конкурса участие ще вземат и моделите на  агенция Интерсаунд, които ще  представят хитовата марка часовници „BULBUL WATCHES“.

Конкурсът „Мисис Бургас“ 2017г. ще се проведе на 24 март в Grand Hotel & SPA Primoretz.

Любителите на женската красота и светски прояви вече могат да се сдобият с куверти за звездното събитие.

Коментари

Още от последните новини