Никулденски подаръци от аптеки „Фаркол“ 

Никулденски подаръци от аптеки „Фаркол“  - E-Burgas.com

Бургаските аптеки „Фаркол“ подготвят специални изненади за бургазлии по случай празника на морския град – Никулден. 

Любимите аптеки пожелават весел празник на всички и гарантират допълнителна доза празнично настроение за няколко късметлии, които ще получат подаръци. 

Шанс да ги грабнат имат всички, които се включат в празничната  фейсбук-игра, която стартира на 26 ноември. На връх празника - 6 декември трима от участниците, изтеглени на лотариен принцип, ще станат собственици на фитнес гривна, кухненска везна и електронна везна за измерване на тегло.

Към всички участници обаче има въпрос-предизвикателство, свързан с развитието на най-голямата бургаска аптечна верига. Вярваме, че той няма да затрудни редовните клиенти и по-паметливите бургазлии. А въпросът е: През коя година отваря врати Първата частна аптека в Бургас „Здраве“, част от верига „Фаркол“? От там припомнят, че тя всъщност е първата частна аптека изобщо в страната, разкрита след демократичните промени.  

От аптеки „Фаркол“ ви очакват на фейсбук-страницата им, играта стартира днес.  Късмет на всички и весело посрещане на празничния Никулден от екипа на аптеки „Фаркол“! 

Коментари

Още от последните новини