Николай Дюлгеров отбелязва рожден ден с благотворително парти

Николай Дюлгеров отбелязва рожден ден с благотворително парти - E-Burgas.com

Един от най-сърцатите играчи на Нефтохимик Николай Дюлгеров днес навършва 29 години. По този повод половинката на полузащитникът Мария Уаит организира благотворително парти, което ще се състои на 15 март (сряда) от 19:00 часа във ВИП залата на Мол „Галерия“ в град Бургас. Събраните средства ще бъдат дарени на Дом за Медико-Социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ в град Бургас. Идеята и цялостната организация е благодарение на  г-жа Уаит, като ПФК Нефтохимик Бургас се включи активно като партньор при организирането на това събитие. „Благодарим на всички фирми-партньори, които се включиха безвъзмездно в това събитие и силно се надяваме, че с помощта на всички присъстващи, ще успеем да подпомогнем този Дом“, това заяви г-жа Уаит.
На благотворителното парти също така ще бъдат дарени чрез томбола футболни екипи на няколко именити български футболисти. Организаторите се надяват да се съберат достатъчно средства, с които да подпомогнат  дейността на Дом за Медико-Социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ в град Бургас.
Цялото ръководство на ПФК Нефтохимик Бургас, заедно със служителите на клуба честитят рождения ден на Николай Дюлгеров, като му пожелават да е все така всеотдаен на терена и да продължава да радва бургаска публика със сърцатата си игра.
 

Коментари

Още от последните новини