Несебърски паяк налазил Дупница, докарал 5 430 лева за три седмици

Несебърски паяк налазил Дупница, докарал 5 430 лева за три седмици - E-Burgas.com

Над 180 неправилно паркирали автомобили само за три седмици е вдингал несебърският паяк  на фирма „Д-р Ветко-1“ ООД. Приходите постъпили от репатриращия автомобил са 5430 лв., отчели от ОП „Паркинги и гаражи в Дупница“, пише viaranews.com.

Машината е на фирма „Д-р Ветко-1” ООД с управител Таня Иванова и два месеца ще вдига неправомерно паркиралите автомобили в Дупница, които пречат на движението или запушват цели пътни ленти.

Паякът е взет под наем за два месеца за 4800 лв. на месец. Фирмата е регистрирана от Несебър, но управителката е от Стара Загора. За поръчката в Дупница се борили 3 фирми, но Таня Ивнова дала най-добрата оферта.

Наказателната платформа на паяка вдига и баровски коли, коли на полицаи. До този момент двама полицаи да изпищели и са платили по 30 лв., след като паркирали нагло пред заведения и магазини по главната улица.

Паякът атакува всеки нарушител на Закона за движение по пътищата, без да прави разлика спрямо социалния статус на хората. Единственият критерии е да се вдига кола, пречеща на пешеходци и трафик.

 

Коментари

Още от последните новини