Нефтохимик удари втори шамар на ЦСКА, бургазлии си тръгнаха с полицейски кордон от Перник

Нефтохимик удари втори шамар на ЦСКА, бургазлии си тръгнаха с полицейски кордон от Перник - E-Burgas.com
Снимка: Sportal.bg

Нефтохимик 2010 е на крачка от финал в българското волейболно първенство след втората победа като гост на ЦСКА във втория плейоф, който се игра снощи в зала „Борис Гюдеров“ в Перник. Така с две поредни победи бургазлии, трябва единствено да спечелят домакинството си в зала „Младост“ в неделя, където се очаква тя да бъде препълнена.

Снощният мач определено не бе за хора със слаби сърца, тъй като Нефтохимик не игра толкова убедително, колкото преди два дни и трябваше да спасява 4 поредни мачбола в тайбрека. Срещата бе изнервена и белязана от доста обрати, но в крайна сметка класата на тима на Петър Дочев си каза думата.

Мачът ще се запомни и със скандалното поведение на агитката на ЦСКА, която подкрепяше „армейците“ и липсата на охрана в зоната, където бяха настанени ултрасите. След победата на Нефтохимик клубният автобус пък бил ескортиран от Перник с полицейски кордон.

Мениджърът на отбора Огнян Томов сподели днес, че обстановката в клуба е нормална, атмосферата е каквато, трябва да бъде и момчетата се стягат за, може би, последния мач с ЦСКА в полуфиналните плейофи.

Двубоят в Бургас е тази неделя от 18:00 часа и домакините очакват тя за пореден път да бъде препълнена в подобен мач от изключително важно ниво като заключителния полуфинал.  

 

Коментари

Още от последните новини