Нефтохимик с четири нови попълнения

Нефтохимик с четири нови попълнения - E-Burgas.com

Четирима нови футболисти ще подсилят състава на Нефтохимик през предстоящия сезон, в който тимът ще се състезава в Югоизточната трета лига. Периодът на селектиране приключи днес, след като бе постигната договорка и с последния играч по плана на треньорския щаб за подсилване на отбора. Главната цел пред Нефтохимик тази година е промоция за връщане в професионалния футбол.

За да помогнат на тима отново да заслужи мястото си във втория ешелон, към колектива от миналата година се присъединяват Деян Христов, Михаил Георгиев, Мирослав Радев и Даниел Андреев.

Деян  Христов е роден на 28 февруари 1983 г., в Павликени. Опитният нападател за последно се състезава за Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига. Той има зад гърба си шестнадесет сезона в професионалния футбол като през годините е защитавал цветовете на Нефтохимик, Монтана, Верея, Ботев /ПД/, казахстанския Кайрат и други.

Халфовете Михаил Георгиев и Мирослав Радев са бургазлии – юноши на Нефтохимик. Георгиев е роден през 1993 г., а Радев през 1992 г.  През последните няколко сезона и двамата се наложиха като основни играчи на Созопол.

Даниел Андреев е другият бургаски футболист, който ще подсили  тима. Младият бранител е роден през 1997 г. и също е юноша на Нефтохимик, където през Сезон 2015/2016 се състезава в Елитната юношеска група до 19 години, а по-късно влезе и в състава и на първия отбор.  След това защитава цветовете на Созопол, а през последния полусезон беше част от тима на Локомотив /ГО/.

Старши-треньорът на Нефтохимик – Диян Петков ще изведе тима на първа тренировка за новия сезон в четвъртък /28.06/, от 17:00 ч., на стадион Долно Езерово. „Шейховете“ ще тренират на местна почва до 02.07, когато ще заминат на десетдневен лагер във Велинград

Коментари

Още от последните новини