Нефтохимик радва феновете с нови артикули

Нефтохимик радва феновете с нови артикули - E-Burgas.com

Фен шопът на „Нефтохимик“ ще зарадва привържениците на отбора с нови артикули. В магазина на колела вече ще се предлагат зимни шалове и дизайнерски фен фланелки, като и двата артикула ще са на цена от 19,99 лв. Гамата от продукти с марката „Нефтохимик“ е допълнена и с анцузи и ветровки.

През цялата седмица на важната домакинска среща със столичния гранд „Левски“, фен шопът на Нефтохимик ще работи в центъра на Бургас, като в дните 5-ти, 6-ти и 7-ми септември (понеделник, вторник и сряда) ще е позициониран пред Съдебна палата, на 8-ми и 9-ти ще е на площад „Тройката“, пред „Триа сити център“, а в деня на срещата с Левски – 10.09, ще е на стадион „Лазур“.

Освен разнообразните фен артикули, ще могат да се закупят предварително и билети за мача, които ще бъдат на цена от 10 лв. Пенсионерите и учениците, както винаги, ще се възползват от 50-процентно намаление и цената на билета за тях ще е 5 лв.

От понеделник до петък магазинът ще е с работно време от 09:00 до 19:00 ч., а в събота ще е от 13:00 ч., на стадион Лазур.

Коментари

Още от последните новини