Нефтохимик показаха новите фланелки (Снимки)

Нефтохимик показаха новите фланелки (Снимки) - E-Burgas.com

Футболния отбор на Нефтохимик представи официалния си екип, с който бургаския тим ще играе срещите си от започващото следващата седмица първенство.

Титулярния екип ще е изцяло в зелено, а резервния ще е в сиво. Предвиден е и трети вариант, който ще е изцяло в бяло. Титулярния вратарски екип ще е в оранжево. Екипът беше представен от новите попълнения на Нефтохимик – Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Костадин Велков и Костадин Хазуров. Както и през последните няколко години, „шейховете“ ще играят облечени в екипите на фирма „Красико“, която е единствената компания за спортна екипировка, с изцяло българско производство. Вече 5 години фирма „Красико“ и Нефтохимик са партньори, като двете страни се надяват това да продължи и в бъдеще.

Междувременно днес бургаския тим поднови тренировки, като освен сутрешното занимание, отбора ще тренира и следобед. Тренировките са на тренировъчната база „Кампус“, като няма футболисти със сериозни травми, а само с леки оплаквания са Любомир Божинов, Петър Патев и Александър Александров.

Галерия
Коментари

Още от последните новини