„Нефтохимик“ отива за победа срещу „Ботев“ под Тепетата

„Нефтохимик“ отива за победа срещу „Ботев“ под Тепетата - E-Burgas.com

Отборът на Нефтохимик ще се бори за трите точки срещу Ботев (Пд) по време на гостуването си в Пловдив. Това заяви терньорътна бургазлии Тодор Кислеичков на пресконференцията преди двубоя.

„Първо искам да поздравим отбора на Лудогорец за класирането в груповата фаза на Шампионската лига, пожелаваме им успех и дано постигнат предначертания план. Подготвяме се за двубоя с Ботев Пд с леко приповдигнато настроение, с оглед на факта, че спечелихме първа победа през изминалата седмица. Ще разчитаме на всички футболисти, с изключение на контузените Атанас Чипилов и Живко Хаджиев, надявам се да изиграем един добър мач, след който да излезем крайни победители“, заяви Киселичков.

По повод треньорската рокада в Ботев Пд Киселичков добави „разузнахме добре тима на Ботев Пд, наблюдавали сме им всички двубой, нормално е след треньорската смяна играчите на „канарчетата“ да претърпят импулс в играта си, но съм убеден, че и ние ще влезем пределно мобилизирани в срещата и ще гоним победата до край. В предишните ни гостувания не играхме на ниво, особено в двубоя с ЦСКА, където играхме изключително слабо. Надяваме се в  третото ни гостуване да покажем друго лице. Футболистите са готови както физически, така и тактически, а според мен ние трябва да играем еднакво добре, както у дома, така и навън. В предните няколко мача Нефтохимик допускаше ранни голове, но работим сериозно за преодоляването на този проблем. В предния мач с Берое влязохме много уверени в срещата и успяхме да изолираме тази слабост, дано се получи и в двубоя с Ботев Пд“.

Днес стана ясно, че следващата седмица, когато има прекъсване на шампионата в Първа Лига, Нефтохимик ще изиграе контролна среща с отбора на Несебър. Мача ще е в петък, втори септември, от 18:00 часа, като следващите дни ще стане ясно и мястото.

Коментари

Още от последните новини