Нефтохимик: Бюджетът ни е подсигурен, имаме 20 нови спонсора

Нефтохимик: Бюджетът ни е подсигурен, имаме 20 нови спонсора - E-Burgas.com

По повод появилите се с публичното пространство информации, че финансовото състояние на Нефтохимик е затруднено, от ръководството на тима излязоха със следното съобщение:

„В последните дни все по често ставаме свидетели на целенасочени атаки към ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД. По повод публикациите, че финансовото състояние на отбора е затруднено и клубът „остава без спонсор“ искаме да заявим следното. Бюджетът на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД за настоящия сезон се осигурява от генералният спонсор в лицето на строителен хипермаркет „Мастерхаус“, както и на Община Бургас.

Освен това с гордост можем да кажем, че през последните месеци в ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД са влезли над 20 нови спонсора, които също помагат с парични средства. Смеем да твърдим, че ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД  е един от футболните клубове в България, където всички заплати към футболисти, треньори и служители на клубът се изплащат на време и никога не сме забавяли трудови възнаграждения. Искаме да успокоим бургаската футболна общественост, че ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД ще бъде финансово стабилен в бъдеще и сме убедени, че това е основата, която ще ни доведе до успешни спортни резултати“ .

Коментари

Още от последните новини