Найден Найденов: Една загуба не е проблем, първенството продължава

Хебър (Пазарджик) записа пети пореден успех в Суперлигата, след като се наложи над шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 гейма в двубой от пети кръг, изигран в зала "Васил Левски". Ето какво каза след мача старши-треньорът на бургазлии Найден Найденов: 

"Мачът беше тежък, започнахме тежко, основно на посрещане - в целия първи гейм. След това успяхме да стабилизираме, имахме предимство във втория гейм. Две-три грешки, които направиха хората, на които разчитах, и изгубихме гейма. Има още много мачове. Продължаваме напред. Разконцентрирахме се, а след това влязохме в ритъм. Просто изпуснахме шанса и мачът се разви по друг начин." 

"Имаше проблясъци в Жоро Петров, но ще ни трябва още време да изчистим грешките и да изградим играчи, които в такива моменти да направят двоен-троен блок. Показахме в края, че все още това ни липсва. Във всяко отношение трябва да се променят нещата, особено в по-младите, за да покажат лидерски качества. Една загуба не е проблем, първенството продължава", добави специалистът. 

"Не е приятно да загубиш, но мога да ги упреквам единствено за това, че във важните моменти не се появи човекът, който да е сигурен. Пак повтарям - трябва да покажат лидерски качества, играем добре, но накрая се получава пробойна." 

"Хебър е един добър отбор, който играе добре до момента. Във всеки отбор, срещу който се изправим, виждам лицето на такъв, който иска да ни бие. Момчетата от Пазарджик играха на максимум, мотивирани. Ако ние не играем така, можем да изгубим и от по-слаб отбор. Във всеки мач трябва да награждаме много неща. От това, което виждам, Хебър се оформя като основния ни конкурент за титлата", завърши Найденов./ Sportal.bg

Сподели новината:

Коментари