Най-голямото изложение за холандско образование стъпва в Бургас

Най-голямото изложение за холандско образование стъпва в Бургас - E-Burgas.com

За 10-ти пореден път UNIFY - единственият специализиран консултант за образование в Холандия, организира събитието Дни на Образованието в Холандия. Това е най-голямото изложение за холандско образование в България.

Събитието ще се проведе на 18 Март, Понеделник от 17:00-20:00 в хотел Приморец. Входът е безплатен, единствено трябва да се регистрирате на https://www.unify.bg/events/19/register

За актуални новини, може да последвате събитието във фейсбук на: https://www.facebook.com/events/364012507550974/

По време на събитието ще имате възможност за индивидуални срещи с представители от 7 от ТОП университетите в Холандия. Също така ще имате възможност да се срещнете с български студенти, които учат там; срещи със студенти, които са се реализирали в България и чужбина, след завършването на холански университет. Освен това ще можете да се срещнете и със специализирани кариерни консултанти за Холандия.

Програма на събитието:

17:00-17:20  - 6-те К (Кой, Къде, Какво, Кога, Как, Колко) за образованието в Холандия? – презентация на UNIFY – oфициалният представител на холандските университети за България

18:00-18:20 – TОP 10 tips for “Study in Holland”, презентация на английски от холандски преподавател

19:00-19:20 – Истории на успелите – Talkshow със студенти, които учат или са завършили в Холандия. По време на Дните на образованието в Холандия ще можете да зададете всичките си въпроси, и да получите отговор насреща.

Освен индивидуалните срещи и презентациите, ще може да се включите и в интерактивен куиз, който ще се проведе със специално приложение, което се използва по време на лекциите в университетите в Холандия.

Ще може да попитате всичко за бакалавърски или магистърски програми, документи, безплатно кандидатстване на специализираните щандове на UNIFY.

Събитието Дни на Образованието в Холандия, Бургас, е подходящо за ученици от всички класове, студенти, родители.

Освен всичко, UNIFY са подготвили и Работлиници по време на изложението:

DOs & DON'Ts за успешното мотивационно писмо
Студентско финансиране в Холандия

Повече информация може д аполучите на: https://www.unify.bg/event/view/19

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини