Най-голямото благотворително ревю на Бургас:  Lady's Fashion Trends избра за своя сцена Гранд Хотел и СПА Приморец

 Най-голямото благотворително ревю на Бургас:  Lady's Fashion Trends избра за своя сцена Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Водещ на модното събитие ще бъде моделката Гери Дончева

23 февруари е денят, в които стартира четвъртото подред издание на най-голямото благотворително ревю на Бургас - Lady's Fashion Trends. Тази година сцена на бляскавото събитие с водещ моделката Гери Дончева, ще бъде 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Инициатор на модния ивент е Йовита Георгиева - Кралица на Бургас и първа подгласничка на Мис България за 2017г. Тази година тя ще представи страната ни на световния конкурс "Мис Глоуб". Каузата, за която красавицата е избрала да бъдат дарени акумулираните от специална томбола и входни такси за събитието средства, е подпомагане на танцов клуб "Нефтохимик - 78". Именно в него, прекрасната бургазлийка се изявява като треньор на най-малките състезатели.

Lady's Fashion Trends, по традиция е обвързано освен с благотворителност и със силен фокус върху местния моден бранш. С изключение на една компания, световно име в ювелирния бизнес - Swarovski, всички участници в събитието са само и изключително от морския град. Те ще покажат по атрактивен начин, последните тенденции в грима, прическите и бижутата, официалните и булчински тоалети и спортно-елегантните облекла. 

Моделите, които ще се разходят по котешката пътечка на Lady's Fashion Trends в Гранд Хотел и СПА Приморец, са впечатляващи красавици, заели първите места в различни тематични конкурси. Закриването на ревюто ще бъде поверено на изключително популярна дама, украсила многобройни събития, корици на списания, телевизионни студия. Специалните гости на събитието с вход с покани, ще бъдат популярни обществени фигури на местно и национално ниво.
 

Коментари

Още от последните новини