Натръшкаха цяла група крадци при спецакация в Камено

Натръшкаха цяла група крадци при спецакация в Камено - E-Burgas.com

Четирима криминално проявени мъже са задържани при специализирана полицейска акция в Камено.

Арестувани са 36 годишния криминално проявен и осъждан Й.В., 34 годишния му брат – С.В., криминално проявен и осъждан, 32 годишния Б.Б. криминално проявен и осъждан и 33 годишния А.А., криминално проявен. И четиримата мъже са от Камено.

Констатирано е, че мъжете са извършители на две кражби, осъществени на територията, обслужвана от Районно управление – Камено.

Едната от кражбите е домова, а втората – на елементи от железопътна линия, тръби и комуникационни медни проводници, собственост на "ЛУКОЙЛ – Нефтохим" - Бургас. Мъжете направили пълни самопризнания по случаите.

Единият от групата, в съучастие с  с 22 годишния П.А. и 15 годишния Ф.В,  е извършил кражбата на доилен агрегат, електрическа месомелачка, хладилник, гюмове за мляко и други вещи . Ккражбата е осъществена на 29 ноември. от помещение, собственост на 68 годишен мъж от Камено. 

Част от откраднатите вещи са намерени и върнати на собственика. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Районно управление – Камено. 

Коментари