Наш ученик от Немската гимназия ще представя България на международно състезание по английски език в Италия

Наш ученик от Немската гимназия ще представя България на международно състезание по английски език в Италия - E-Burgas.com

Христо Андреев е победителят от националния етап на KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2018, най-голямото училищно състезание по английски език в света /Level B1/. Бургаският ученик ще представя България в международния етап на състезанието, което ще се проведе в началото на месец септември в Италия. Тази година нашата страна за първи път придоби правото да участва в международната надпревара със свои представители в 4-те нива /А1, А2, В1 и В2/.

Христо Андреев е на 15 години и е  възпитаник на  Немска езикова гимназия "Гьоте". От 5-годишен изучава английски език в Училище за чужди езици "Александър"- Бургас, с преподавател Мариета Рохова. 

Състезанието KGL се организира от International Testing Authority и Institute for the Development of Educational Assessment. У нас то се провежда от сдружение "Асоциацията на Кеймбридж училищата в България". Проверяването и оценяването на материалите от националния кръг се извършва от международния изпитен борд.

Коментари

Още от последните новини