Наградиха ученици, участвали в кампании по превенции

Наградиха ученици, участвали в кампании по превенции - E-Burgas.com

На тържествена церемония днес в заседателната зала на Общината бяха наградени доброволци и отличени ученици, участвали в общински кампании по превенция. Отличията им бяха връчени от Мая Казанджиева - директор "Здравеопазване и социални дейности" в Община Бургас.

Грамоти и награди бяха връчени на ученици от III-ти до V-ти клас от следните бургаски училища: ОУ "Пейо Яворов", ОУ "Христо Ботев ", кв. "Победа, ОУ "Братя Миладинови", ОУ "Петко Рачев Славейков" и ОУ "Елин Пелин" за активно участие и успешно представяне в общински конкурс за рисунка, във връзка с отбелязване на Национална седмица за борба със затлъстяването седмица за борба със затлъстяването.

Наградени бяха и ученици за активно участие в общинската АНТИСПИН кампания и младежки форум "Заедно за толерантността" от Профилирана гимназия за романски езици "Георги Стойков Раковски", Профилирана гимназия за чужди езици "Васил Левски", Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника, Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров", Професионална гимназия по транспорт и Средно училище "Св. св. Кирил и Методий".

Проявата бе организирана от Отдел "Спорт, превенции и младежки дейности", към дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" в Община Бургас.

Коментари

Още от последните новини