Наглец с Ауди блокира паяка в Бургас, размина му се (снимки)

Наглец с Ауди блокира паяка в Бургас, размина му се (снимки) - E-Burgas.com

Репатриращата машина не вдигна нарушителя

ауди паякНагъл шофьор на Ауди Q7 блокирал паяка, който би трябвало да вдига нарушителите по бургаските улици. На намазаното возило, което определено не е спряло по правилата, обаче му се разминало. Всичко това се разиграва в улицата зад сградата на Съда. За това сигнализира наш читател, който ни изпраща и снимки за рубриката "Фотооко".

Немската машина била оставена на аварийни светлини, в ляво по посока на движението, точно до завой. Дори коли с по-малки габарити минавали трудно, тъй като от дясно на платното също има паркирали автомобили. Когато обаче от там трябвал да премине паякът, това се оказало мисия невъзможна. "Вместо да вдигне нарушителя, шофьорът започна да свири с клаксона. Собственикът на Ауди-то дойде и го премести на 10 метра. Паякът пък най-невъзмутимо си мина покрай него, без дори да му направи забележка. Убеден съм, че ако беше някоя по-скромна кола, нямаше да се действа по същия начин", възмущава се свидетелят на разигралата се сцена.

Уважаеми читатели, в рубриката "Фотооко" публикуваме ваши сигнали или любопитни случки от Бургас и региона. Очакваме и вашите писма на e-mail: [email protected]

[gallery ids="77829,77830,77831,77832,77833,77834,77835,77836,77837,77839"]
Коментари

Още от последните новини