Над 360 звездни снаряда ще озарят небето над Бургас за рождения ден на сайта е-Burgas.com

Над 360 звездни снаряда ще озарят небето над Бургас за рождения ден на сайта е-Burgas.com - E-Burgas.com

Впечатляваща заря за рождения ден на сайта е-Burgas.com е подготвил най-големият магазин за пиротехника в Бургас - „Барутница“. В нея са заложени около 6 кг заряд, които в рамките на 3 минути ще произведат над 360 звездни изстрела. И тъй като медията ни отбелязва 5 години от създаването си от „Барутница“ са се погрижили за нещо наистина внушително –  най-големите пиробатерии ще направят 5 брокатени корони в небето на около 300 метра височина. Вълнуващо, нали?

„При бомбите размерът има значение“, отсича пироекспертът и собственик на „Барутница“ - Михаил Неделчев. Той е убеден, че бургазлии и гости на града ще останат без дъх от светлинното шоу в небето.

Зарята ще бъде изстреляна от покрива на Трия Сити Център. Височината, на която е разположена ще даде възможност на пироефектите да се покажат в най-красивата им светлина.

Както вече обявихме, концертът по случай рождения ден на е-Burgas.com, ще се проведе на 1-ви април. Мястото е пл. Тройката пред Трия Сити Център. На една сцена ще излязат куп родни артисти, сред които Ice Cream, SkilleR, рапърите Играта и Dee, хаус вокалистката Nelita Live и поп любимката Сантра. Всички тях ще подгреят талантите на вокалния педагог Кина Христова от „Сезони“ и момичетата на Олга Димитрова от балет „Естрела“.

Черешката на празника ще е 15-етажна торта, изработена от професионалистите на сладкарски цех „Ани“, с която рожденикът ще почерпи публиката. 

Елате да споделите с нас нашия празник! Не на шега!

*Вижте снимки от подготовката на звездното шоу в галерията

Галерия
Коментари

Още от последните новини