Над 24 млн. касови бележки регистрирани в лотарията на НАП

Над 24 млн. касови бележки регистрирани в лотарията на НАП - E-Burgas.com

ад 24 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв. във втория сезон на лотарията с касови бележки на НАП. Големият победител ще стане ясен на 10 декември.

Данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, и датата и часа, в който е издадена касовата бележка. От НАП обясняват, че няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 333 млн. лв. Средно от старта на лотарията един участник регистрира по около 340 касови бележки.

Най-активни са участниците от Видин - със средно регистрирани по 418 фискални бона на човек, както и в Ямбол - с по 416 бележки.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в почивния 24 септември. Късметлията ще получи чисто нов телевизор. Месечният победител с награда от 2000 лв. ще бъде определен на 15 октомври.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет.

Коментари

Още от последните новини