На вниманието на нашия специален и верен читател Атанас! Честита годишнина от първата целувка с Петя!

На вниманието на нашия специален и верен читател Атанас! Честита годишнина от първата целувка с Петя! - E-Burgas.com

Един от най-верните ни читатели Атанас получи специален и много оригинален  подарък от неговата любима Петя. Ето какво написа момичето за любимия си, като пожела да го публикуваме точно днес, по това време. Желаем им и следващите 365 дни щастливите емоции да ги съпътстват, а специално на Наско да продължи да ни бъде верен фен и читател! Ето и посланието:

Здравей, слънчице!

Днес измина точно една година, откакто те целунах за пръв път. Откакто те прегърнах и ти се усмихнах за пръв път. Помня всички малки моменти от тази вечер, но съм сигурна, че би предпочел да ти ги спестя.

Публикувам го тук, защото знам, че всеки ден отваряш сайта, за да гледаш новините. Надявам се, като го прочетеш да се усмихнеш по този начин, който ме кара да забравям за всичко друго.

Искам да ти благодаря за всички 365 дни, изпълнени с най-прекрасните спомени.

Искам да ти благодаря за цялата подкрепа и внимание, получени от теб. Искам да ти благодаря и за цялата обич и вярност, които си ми давал. Благодаря ти, че ме караш да се чувствам и дете, и жена. Благодаря ти, че винаги си до мен. Всеки един наш спомен е намерил дълбоко място в сърцето ми. Когато бяхме в София на концерт на Слави Трифонов и ти ме чака два часа в дъжда, а после само ми се усмихна и ме пита дали ми е студено. Когато бяхме на почивка, а аз избягах от нас, само да прекараме повече време заедно. Когато в студа скачахме голи от ръждивия кей. Когато ми даваш колата си, всеки път, когато я поискам, независимо, че всеки път след това отива директно в сервиза. Когато ме научи как да ловя риба и станах по-добра от теб. Когато за пръв път си казахме, че сме влюбени. Когато ми каза, че ме обичаш. Когато просто сме заедно.

Мога да пиша още хиляди редове за теб и мен, но ще трябва да се впиша в ограничението. Надявам се да го видиш възможно най-скоро и сърцето ти да се стопли както моето, пишейки това.

Коментари

Още от последните новини