МВР-Бургас започва приема на курсанти

МВР-Бургас започва приема на курсанти - E-Burgas.com

ОДМВР – Бургас съобщава, че е обявен прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2016/ 2017 година.

Кандидатите за курсанти / редовно обучение /, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас по специалностите:
1.    Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред
2.    Пожарна и аварийна безопасност,
следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „ Христо Ботев” № 46, в срок от 18 април до 3 май тази година, всеки работен ден от 15:30 ч.до 17:30 часа. Образци на документи се получават от дежурния постови полицай.

Кандидатите за курсанти / редовно обучение /, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП – Бургас на  адрес: гр. Бургас, ул. „ Цар Асен I” № 4 .

В случай , че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи,които съответно подават на двете различни места в указаните срокове.
За допълнителна информация сайта на Академия на МВР или на тел. 056 856 812.

 

Коментари

Още от последните новини