Музика, спорт и много красота на празника "Живей в движение" в Карнобат

Музика, спорт и много красота на празника

Фаворит на спортния празник в Карнобат определено беше клубът по Зумба, с ръководител Ивелина Младенова.  Момичета и жена на различна възраст, с различни професии бяха обединени от едно- да  покажат на откритата сцена как може да се поддържа здрав дух в красиво  тяло.

Спортният празник “Животът е движение” е  организиран от община Карнобат и Регионална здравна инспекция – Бургас. Той е по повод 10 май - Световен ден за движение – за здраве и 19 май – Европейски ден за борба със затлъстяването. Любопитното е ,че всички жители и гости на града можеха да се включат в празника.

Градският парк през целия ден се огласяше от много музика и беше  съпроводен с много красота. В празника „Животът е движение” участие взеха  Мажоретен състав към НЧ „Димитър Полянов”, народни състави, Салса клуб – Карнобат, както и йога клуб за деца.

По време на мероприятието  се извърши измервания с апаратите - Алкоочила, Анализатор на телесни маси, измерания с апарат за мониториране на издишван монооксид при пушачите. Проведоха се  беседи и консултации с лекари и специалисти от РЗИ Бургас за здравословно хранене и здравословен начин на живот. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини