Мосинов: Ако не бяхме ние, съветниците от БСП, кметът нямаше да се съобразява с критиките

Мосинов: Ако не бяхме ние, съветниците от БСП, кметът нямаше да се съобразява с критиките - E-Burgas.com
 11739761_493450300822498_2136733444_n
"Трябва да се отбележи, че ние съв от БСП винаги сме реагирали на всичко, което е в ущърб на бургазлии. Ние работим в обстановка с монолит от ГЕРБ и техния политически придатък. Ние сме истинската опозиция. Гласували сме против бюджета, който е в ущърб на бургазлии. По наше предложение на детско юношеските школи им бяха отпуснати средства. По наша инициатива се озелениха някои квартали на Бургас.
Ние акцентувахме, че сме град с най-високия данък битови отпадъци за не жилищни сгради. По наша инициатива я намалиха. Ние работим в интерес за Бургас и неговите граждани.
Това заяви общинският лидер на БСП-Бургас Евгений Мосинов в отчета на общинските съветници за работата им в местния парламент, предаде репортер на е-Бургас.
Общо 35 докладни записки и питания. С някои от тях сме постигнали позитивен ефект. За премахване на платено паркиране пред сгради за обществено ползване. Защитихме дребния и среден бизнес като променихме наредбата за преместваемите обекти.
Ако не бяхме ние синята зона щеше да е 2 лева и да се плаща събота и неделя. Смятам, че работихме усърдно и това се вижда", допълни общинският лидер на БСП -Бургас.
Коментари

Още от последните новини