Морски красавици ще участват в конкурса „Мис България" (Снимки)

Осезаемо морско присъствие ще има в тазгодишното издание на „Мис България" 2017. Сериозна заявка за короната на най-престижния конкурс у нас тази година ще направят три красавици, покорили жури и публика в конкурсите от веригата, провели се това лято край морето.  Това са очарователната Йовита Георгиева, която тази година с лекота завоюва титлата „Кралица на Бургас" , красавицата Радина Василева, която стана „Мис Обзор"  и „Мис Созопол" - Яна Пенчева.

Още една млада дама от Бургас ще претендира за короната на най-красивата българка и това е Каролина Атанасова. Красивата бургазлийка има корени в югозападна България и това й осигури участие в конкурса  „Мис Банско" и така тя получи възможността да представя историческия град на големия финал.

По време на националния конкурс миналата година бургазлийката Рени Радева беше на крачка от първото място. Тя събра симпатиите на публиката и журито и стана първа подгласничка. Коя ще бъде носителка на титлата „Мис България" тази година ще стане ясно на 18 ноемви от 19:30ч.

Големият финал за избор на тридесетата най-красива българка ще се проведе в зала Рейнбоу Плаза и обещава едно наистина уникално преживяване, както за претендентките, така и за публиката. Ние стискаме палци и подкрепяме нашите морски красавици и им желаем успех по пътя на славата.

Бляскавото събитие, което по традиция събира елита в модните среди у нас,  ще продължи и след избора на първата. Домакин на афтър партито ще бъде шикозния Планет Клуб  София.

*Снимки: Росен Георгиев

Сподели новината:

Коментари