Момичето с корона: Рени - новата „Кралица на Бургас”

Момичето с корона: Рени - новата „Кралица на Бургас” - E-Burgas.com

Тя се казва Рени. От един ден носи диамантената корона „Кралица на Бургас”. Да, тежка и отговорна задача за едно крехко 18-годишно момиче. Коя всъщност е тя ли? Близките и приятелите й отлично знаят, че тя е многолика, има разностранни интереси, хобита, занимава се с различни неща и всичко й се удава с учудваща лекота. Може би това е следствие на оптимизма, който Рени носи в себе си. А изумителната й усмивка озарява.

Преди ден, Рени  впечатли жури и публика с перфектни мерки. Остави без дъх всичко присъстващи в ресторанта на хотел „България”. Заради  женствеността си  и разбира се, заради лъчезарната усмивка. Рени освен Кралица на Бургас, спечели и още куп награди от спонсорите.

Едва ли може да предположите, че Рени е футболен съдия. Точно така. Преди две години тя започва да практикува тази типично мъжка професия. Всичко започва като на шега, след като учителят и по физическо възпитание Митко Дончев от СОУ”Св. Св. Кирил и Методий” в Карнобат (между другото Рени е от Карнобат) я запалва по съдийство. А Рени по принцип си обича футбола и рита. А когато събуе бутонките, грабва батона и се превръща в мажоретка. До скоро Рени беше част от мажоретния състав на карнобатското читалище „Димитър Полянов”. А преди месец, тя участва в „България търси талант” и впечатли публиката и журито, както с грациозността си, така и с пластичността си и с усмивката, разбира се.

Рени е пяла във вокална група „Синева” като малка, сега само си тананика за добро настроение. Тя е и ученолюбива, обича книгите, жадна за знания. И иска някой ден да стане или адвокат, или журналист. Но знае, ч ще го постигне с много четене.

„Тя е  динамична, няма спиране”, казват приятелите й и се възхищават как всичко върши с лекота.

Ден след конкурса, Рени все още не може да проумее какво се е случило, но е категорична, че титлата няма да я главозамае, няма да я промени И ще си остане онова слънчево момиче, с лъчезарната усмивка.

Галерия
Коментари

Още от последните новини