Модерна лечебно-диагностична база работи в Прайм Клиник, Бургас

Модерна лечебно-диагностична база работи в Прайм Клиник, Бургас  - E-Burgas.com
Хирурзите д-р Продан Проданов/вляво/ и д-р Бирджан Йозтюрк в Прайм Клиник, Бургас

Медицински център Прайм Клиник се намира в комплекс „Изгрев” в Бургас. В специализираните кабинети там се извършва диагностика и лечение на болести на жлъчката, черния дроб и панкреаса, безкръвни операции при жлъчно-каменна болест, болести на ануса и перианалното пространство /фисури, фистули, киста на опашната кост, безкръвно лечение на хемороиди - бендинг/, болести на хранопровод, стомах, тънко и дебело черво, болести на щитовидната и млечната жлеза, оперативно лечение на харния, премахване на кожни образувания с лазер, оперативно лечение чрез методите на пластичната хирургия, хирургично лечение на кожни тумори. С помощта на високоспециализирана модерна апаратура се правят гастроскопии, колоноскопии и оперативно лечение на полипи и туморни образувания.

В Парйм Клиник функционира успешно и център за лечение на трудно зарастващи рани /диабетно стъпало, варикозни рани, декубитус/.

Правят се и следните видове медицински  манипулации: амбулаторни операции, поставяне и смяна на уретрален катетър, смяна на превръзка и сваляне  на конци, венозни, мускулни и подкожни инжекции, поставяне на абокат и вливания, поставяне на пирсинг и обеци.

Извършват се и профилактични прегледи и изследвания-пълен пакет кръвни изследвания, хормони,ендоскопски процедури според показнаията, кардиограма, при мъжете PSA тест за профилактика на рак на простата и туморни маркери за профилактика на рак на гърда и на яйчници, ехография на коремни органи.

Медицински център Прайм Клиник има изнесен кабинет в град Айтос, оборудван със специализирана апаратура за амбулаторни и проктологични операции-безкръвно лечение на хемороиди и лазерно лечение на фисури.

Телефони 0887 105 004, 0887 703 159, 0888 680 790

E-mail:[email protected], [email protected]

Адреси:

Медицински център Прайм Клиник, гр. Бургас

К-с „Иззграв”, бл. 27 А

Хирургичен кабинет в гр. Айтос

Ул. „Любен Каравелов”  №9

Галерия
Коментари

Още от последните новини