Млади фотографи от цялата страна отбелязват Международния ден на Черно море

Млади фотографи от цялата страна отбелязват Международния ден на Черно море - E-Burgas.com

Над  100 млади фотографи от цялата страна - ученици от 5 до 12 клас,  участваха със свои творби в традициония  национален конкурс "Морето не е за една ваканция",  посветен на Международния ден на Черно море - 31 октомври. Конкурсът се организира  от  Центъра за подкрепа на личностното развитие, Община Бургас,РУО, МОН и Националния дворец на децата.

Журито от  четирима фотографи -  членове на Бургаската фотографска общност с председател -Димитрина Андреева и членове Милен Добрев,Пламен Русев,Тодор Динев, отличи  най- добрите снимки от изпратените  130 фотоса, представящи  Черно море не само като любимо място за почивка на много хора, но и като богатство,  което трябва да бъде запазено  за бъдещите поколения.

Наградите са осигурени с любезното съдействие на Община Бургас и  Басейнова дирекция "Черноморски район" - Варна, които за поредна година подкрепиха младите таланти.

Откриването на изложбата и връчването на наградите на отличените автори ще бъде на 30 октомври от 16,30 часа в Културен център"Морско казино" - зала "Петя Дубарова".

Коментари

Още от последните новини