Месец на калта от Мъртво море в аптеки „Фаркол“

Месец на калта от Мъртво море в аптеки „Фаркол“ - E-Burgas.com

Месец на калта от Мъртво море се провежда в аптеки „Фаркол“-Бургас. Поводът е Международния ден на калта – 29 юни. Това е и началото на акцията, която продължава до 31 юли. 
    Очакват ви атрактивни демонстрации на калта, на място в аптеките ще се раздават сашета ексфолиант с кал, както и рекламни листовки, и талони за отстъпки. При покупка на продукт AHAVA клиентите ще получават такъв талон, който им дава право на 30% отстъпка при следващо пазаруване. Талонът важи за покупка по избор от участващите продукти. Ще го получите на място в аптеките и от промотърките на марката. 
    Продуктите, включени в акцията са ексфолиант за лице с кал от Мъртво море 100мл, почистваща маска с кал от Мъртво море 100мл, хидратираща крем маска 100мл, еxtreme озаряваща лифтинг маска 75мл, нежен ексфолиант с кал от Мъртво море 200мл, почистващ сапун с кал от Мъртво море 100г, натурална кал от Мъртво море 400г. 
    АHAVA е израелска компания, известна с иновативната си козметика със соли, кал, вода и водорасли от Мъртво море. Всички продукти са без парабени, без SLS/SLES, без ГМО, без петролни деривати и вредни синтетични съставки. От промоциите в Месецът на калта може да се възползвате в аптека „Здраве“ на ул. “Св. св. Кирил и Методий“№3 и аптека „Фаркол Демокрация“ на едноименния булевард в бл. 117, вх. 11, известен като блок Народен юмрук.

Коментари

Още от последните новини