"Мегатрон" разкрива 25 работни места край Българово

Инвестицията по изграждането на търговско-сервизния комплекс е 5 млн. лв.

Днес официално бе открит новият търговско-сервизен комплекс на "Мегатрон" в индустриалната зона край Българово. Инвестицията по изграждането му е 5 милиона лева, а броят на разкритите работни места двадесет и пет.

Гост на откриването бе зам.-кметът Красимир Стойчев, който пожела от името на кмета Димитър Николов успех на "Мегатрон" и ги приветства с добре дошли в Бургас. Той участва в церемонията по прерязване на лентата заедно с изпълнителния директор на компанията Ифтах Шахам и кметът на Българово Йордан Йорданов.

"Мегатрон" се занимава с продажба на земеделска, строителна, горска, градинска и голф техника. Компанията е официален представител за България на водещи световни производители, като John Deere, Bobcat, Kuhn, Doosan и др.

Отдавна са закупени съседните на "Мегатрон" парцели край Българово, така че там скоро ще отворят врати още нови предприятия. Преди няколко години Община Бургас създаде тази малка, но перспективна индустриална зона от нищото, като изгради около 500 метра нов път и осигури всички останали комуникации, необходими на инвеститорите.

Свободни терени вече няма и в Индустриален и логистичен парк, така че Община Бургас обръща поглед към разработването на нова зона с площ 600 декара в Промишлена зона "Юг-Запад", на входа за к-с "Меден рудник".

Коментари

Още от последните новини