Маркетингови стратегии като Сертфикат Коректна Фирма

Маркетингови стратегии като Сертфикат Коректна Фирма - E-Burgas.com

Всяка маркетингова стратегия е един дълъг процес на планиране, благодарение на който да се концентрират всички ресурси на дадена компания с цел увеличаване на продажбите и постигане на стабилна конкурентоспособност. За да бъде максимално успешна всяка такава кампания трябва да бъде съсредоточена около удовлетвореността на клиентите.

Всяка фирма , която желае да направи маркетинговият си план по- ефективен се нуждае от добре обмислени стратегии и тактики , които да запълнят пазарните нужди и водят след себе си успешен пример за маркетинг в бизнес индустрията!

Има няколко основни вида маркетингови стратегии, най- разпространените в момента са всички насочени към маркетинг в Интернет,които имат за цел повишаване на качеството на работа и привличането на нови клиенти.

Нов вид онлайн маркетинг набира скорост в България от началото на годината. Това е проектът  Сертификат „Коректна фирма“. Той дава пример за добре подготвен авторски алгоритъм! Той доказва, че мненията за всяка фирма в интернет пространството са високо ценени от клиентите. Работата на софтуерната програма е да проверява негативните мнения написани по адреса на съответна фирма в интернет пространството.

Масово в 21 век всеки нормален потребител се допитва до интернет относно качеството и стойността на даден продукт. Има стотици страници форуми, в които може да се намери информация  за всеки продукт или услуга предлагани на пазара. Сертификат „Коректна фирма“ извършва проверка със специализиран софтуер, който извършва актуална проверка за негативни мнения. Всяка фирма, която премине успешно през този тест получава сертификат, чрез който доказва, че няма недоволни клиенти от нея в интернет пространството, а това максимално улеснява потребителите като им спестява всичкото време прекарано в специализирани форуми. За една година само в България сертификат са получили ок. 15 000 фирми. В по-глобален мащаб (Полша, Чехия, Словакия, Румъния) фирмите са 120 хиляди.

Коментари

Още от последните новини