Малките футболисти от "Звездичка" ще чистят Бургаския плаж

Малките футболисти от

Освен почистването специално за малчуганите ще има барбекю на открито… и разбира се много футбол

Малките футболисти и техните  родители стават част от кампанията на БТВ  „Да изчистим България заедно”. Децата ще се погрижат да съберат боклуците от Северния бургаски плаж като специално за случая имат приготвени чували и ръкавици.  Голямото чистене започва от  9:00 часа, а сборният пункт е до BAR & DINNER  „Фиеста”, на четвърти юни (събота).

Ръководството на ДФК „Звездичка” по случай Деня на детето е помислило за големи изненади за малките звездички. Веднага след почистването, от 12:00 часа на „Звездичка Арена” ще има барбекю на открито. Докато родителите приготвят вкусните изкушения, децата ще играят футбол. Разбира се, че и майките и татковците ще могат да се включат на терена, за  да демонстрират спортни умения.

„Със  ЗВЕЗДИЧКА всеки ден е забавление и има много добро настроение”-категорични са от ръководството на детския футболен клуб. Организатроуте на празника дори канят всеки, който желае  да сподели  заедно с малките звездни шампиони Деня на детето!

На втори юни пък (четвъртък), селекция 2005  ще играе на турнир в Поморие от 9:50 часа. Първата среща е с отбора на Созопол.

 

 

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини