Малката Рижа се обясни в любов на момиче чрез тениска

Малката Рижа се обясни в любов на момиче чрез тениска  - E-Burgas.com

Гангстерът с километрично досие ще лежи 1,8 години заради последната си изцепка

Популярният бургаски крими герой Симеон Стоянчов – Малката Рижа изрази любовта си към тайнствено момиче, което беше щамповал на тениската си, с надпис „Обичам те“. В този си вид 31-годишният Симеон се яви в съда днес, където се гледаше делото му за отнетия мотор в началото на годината.

Припомняме, че през февруари, той влязъл в частен двор, където видял мотоциклет и посикал от момчето, което било до него д го подкара. След логичния отказ, той го заплашил, че ако не му го даде ще го пребие. Другото момче се уплашило и го оставило да го вземе. На следващия ден Рижата зарязал мотоциклета на бензиностанция в града.

По всички обвинения, той се призна за виновен по всички обвинения от прокуратурата, като днес съдът одобри споразумение между него и държавния обвинител и за деянието си ще лежи ефективно година и осем месеца при първоначален строг режим, както и 24 месеца няма да има право да управлява МПС. Съдът отсъди още Стоянчов да заплати и съдебните разноски, които са в размер на малко над 900 лв., които той в рамките до седмица, трябва да преведе.

Потърпевшите от случката лица – собственика на мотоциклета и момчето, което тогава ползвало машината, не се явиха днес в съда, докато познатият с агресивния си нрав Симеон Стоянчов се държа културно и не създаваше главоболия на хората около него.

Коментари

Още от последните новини