Мъж простреля приятелката си, а после и себе си в центъра на Свети Влас

Мъж простреля приятелката си, а после и себе си в центъра на Свети Влас - E-Burgas.com

54 годишен мъж с инициали К.А. от Равда е прострелял с огнестрелно оръжие магазинерка в супермаркет, разположен на улица "Русалка" в Свети Влас. Жената е на 46 години и е живеела на семейни начала с нападателя. Сигнал за инцидента е подаден на 08.05.т.г. около 15.03 ч. в Районно управление – Несебър.

Своевременно към мястото се е отправили полицейски екипи, съобщиха от полицията. Причина за случилото се най-вероятно са неизяснени междуличностни взаимоотношения, поясниха от пресцентъра на ведомството. След като стрелял по приятелката си, мъжът насочил оръжието към себе си и се прострелял в областта на главата.

Двамата пострадли са откарани в УМБАЛ – Бургас. Жената е контактна и в момента предстои извършване на хирургична интервенция. К.А. е в тежко състояние, като е приведен в отделение „Реанимация”. Той е с опасност за живота.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разположени в супермаркета. Разпитани са и свидетели на инцидента. По случая са назначени множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини