Лили Иванова вместо "Спирит" в Бургас

Лили Иванова вместо

Примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе грандиозен концерт на бургаския плаж в пика на туристическия сезон - 6 август. Ден преди нея - на 5 август, на сцената ще забият обичаните БГ музиканти от група "Тангра".

Двудневният фест се организира от "Хасиенда бийч" и Община Бургас и ще замести прочутия "Спирит" фестивал, който миналата година не мина с особен успех. Затова тази година се залага на български изпълнители и музиканти, които ще изпеят най-големите си хитове под звездите на самия бряг на морето в бургаския залив.

На 7 август пък се очаква "Тангра" да се качат на сцената на "Хасиенда" в Лозенец за първото им от 30 години насам клубно участие. По време на концерта ще прозвучат някои от големите им хитове като "Любовта, без която не можем" и "Нашият град".

Все още не са обявени никакви подробности за мегаконцерта на Лили на плажа, като организаторите издават единствено, че вероятно ще има специална зона със седящи места, а сцената ще е разположена така, че въпреки откритото пространство, публиката да се наслади максимално на качествен звук. / Новинар

Коментари

Още от последните новини