Легендите О‘Съливан и Хендри играха снукър ала „Австралия Опън“ в Бургас (Снимки)

Легендите О‘Съливан и Хендри играха снукър ала „Австралия Опън“ в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки Жаклина Симова

Двете най-велики имена в историята на снукъра Рони О‘Съливан и Стивън Хендри със сигуност ще запомнят Бургас така както феновете им в морския град няма да забравят емблематичната си среща със своите идоли. Рони и Стивън изнесоха шоуто си в Летния театър на открито в стил „Австралия Опън“ в тениса – огромни нощни пеперуди и паяци се оказаха най-привилегированите зрители под купола на съоръжението.

Насекомите видимо смутиха 7-кратният световен шампион Стивън Хендри, който непрекъснато спираше играта, за да се полюбува и отпрати крилатите си гости около масата.

Двубоят така или иначе ще се запомни и като най-оспорвания от серията мачове на българска земя. Ракетата от Чигуел спечели с 6:4 фрейма след множество обрати между двамата. С общ резултат 3:1 от четирите тура Рони спечели гостуването си у нас.

Двамата заявиха след мача, че са се почувствали добре в Бургас и не са очаквали такава подкрепа в Бургас. Посещението на Рони и Стивън се оказа и арена на бургаски смелчага да поиска ръката на любимата си. Младежът търпеливо изчака развоя на срещата и коленичи пред Купата с годежния пръстен пред слисаните звезди. Любимата му му каза да.

Това няма да е последното снукър шоу с участието на най-големите имена в този спорт у нас за годината. Вече се продават билети за двубоя на Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп по Коледа в София.

Галерия
Коментари

Още от последните новини