Красива бургазлийка ще се бори за короната в ”Мис България 2013”

Красива бургазлийка ще се бори за короната в ”Мис България 2013” - E-Burgas.com
 

mis3

Даниела Динкова Неделчева от Бургас е сред първите 10 претендентки за короната на "Мис България. Това стана ясно от стартиралото снощи риалити по тв7.
Предаването продължи над два часа и в "риалити изолатора" влязоха първите 10 участнички. Довечера в 21 часа влизат останалите 8 момичета. Претендентките ще трябва да се борят за короната на "Мис България 2013" не само с красота, но и с характер. Водещите Кирил Ефремов и Камелия ще обявяват всяка седмица коя красавица е с най-малък вот от зрителите и тя ще напуска шоуто. Последният епизод е на 17 август, когато на живо в ефира публиката ще избере българката, която ще представи страната на "Мис Свят 2013”.
ДАНИЕЛА ДИНКОВА НЕДЕЛЧЕВА Височина: 170 см, гръдна обиколка: 83 см Талия: 59 см, ханш: 90 см Тегло: 49,6 кг Дани е на 23 години. От Бургас, но е живяла 4 години в София. Носителка е на две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност. Мечтае да повлияе на мисленето на българите в позитивна насока. Според нея новата Мис България трябва да притежава комбинация от духовна, емоционална и физическа красота. Красавицата казва за себе си, че не е добре приета в женските компании, защото не обича клюките.
Коментари

Още от последните новини