"Кралица на Бургас" се обединява в помощ на слънчевата Цвети

Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се проведе в подкрепа на 5-годишната Цвети. Момиченцето е родено преждевременно и е с диагноза Детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на дедето и то има нужна от продължително лечение и операция в САЩ, както и множество рехабилитации,за да може да ходи.

По време на конкурса Кралица на Бургас в летния театър ще бъдат поставени кутии, в които всеки,който е съпричастен със съдбата на малкото момиченце ще може дари средства за лечението и. Родителите на Цвети решиха да присъстват лично и да събират сами дарителските суми,както и да запознаят всеки,който има желание,подробно със състоянието на тяхното дете. Конкурсът ще се провене идната неделя /7 юли/ от 20.00 часа в летния театър на Бургас. Входът е свободен.

Организаторите на конкурса се надяват хиляди бургазлии да присъстват на модното събитие, за може повече дарители да се включат в помощ на малкото момиченце. Освен благотворителните каузи, трите предходни носителки на титлата Кралица на Бургас- Рени Радева, Йовита Георгиева и Теодора Мудеща ще превземат сцената. Трите грации ще вземат участие в невероятното коафьорско шоу на талантливия Тодор Тодоров, който създава изкуство с косите на дамите.

Много звезден блясък и истински огън ще превземат модната сцена. Цялостната концепция на конкурса обещава тайнственост, благодарение на хореографите Олга Димитрова от танцова школа "Естрела" и букерът на модна агенция Интер Моделс Бургас Нели Вакъфова. Специални пироефекти ще засилят усещането за красота и тайнство на конкурса. Каним всички бургазлии и гости на града да станат част от това изживяване и заедно да изберем новата най-красива бургазлийка-допълват организаторите.

Галерия
Коментари

Още от последните новини